ستارگان دروغ و خیانت

ستارگان دروغ و خیانت

جمع آوری آراء ، نظرات ، مقالات و یادداشتهای پراکنده ناریا (آقای ناصر پورپیرار)
ستارگان دروغ و خیانت

ستارگان دروغ و خیانت

جمع آوری آراء ، نظرات ، مقالات و یادداشتهای پراکنده ناریا (آقای ناصر پورپیرار)

محاسبات ریاضیاتی در باب تاریخ قیام امام حسین و عاشورا و امکان صحت نقل مورخین تاریخی در وقوع حادثه کربلا و بارقه های امید حقیقت

حنیف

دوشنبه 27 آبان 1392 ساعت 06:15 ب.ظ
1. همین الآن هم فاصله ی مکه تا کربلا بیش از 2000 کیلومتر است نه 700 کیلومتر( قطعا در 1400 سال پیش بسیار بیش از این بوده است. (تونل, پل و معبری در کار نبوده)
2. همین الآن هم کوتاهترین مسیر از مکه تا کربلا بیش از 400 ساعت راه است (یعنی اگر حتی 12 ساعت در روز بدون توقف راه طی کنیم 34 روز طول می کشد) قطعا این با شرایط راههای فعلی است.
3. تمام اینها در شرایط ایدآل است, تا همین نود سال پیش رفتن از شیراز به تهران یک ماه طول می کشید. (خاطرات علی اصغر حکمت)
4. هیچ نشانه ای در سوریه و به خصوص دمشق موجود نمی باشد که آنرا در 1400 سال پیش مسلمان نشین فرض کنیم, چه رسد به اینکه آنرا مرکز یک امپراتوری موهوم یعنی بنی امیه بدانیم. این شهر بیش از 2000 کیلومتر با مکه فاصله دارد و در سیطره امپراتوری روم بوده است. چنانکه هم اکنون یک کلیسا را در آن بعنوان مسجد اموی معرفی کرده اند.
5. هیچ اثری از شهرهای کربلا نجف کوفه بغداد در نقشه معروف ویلیام بلو در حدود 380 سال پیش مشاهده نمی شود, در حالیکه شهرهای عدن بصره دمشق صیدون اورشلیم مکه مدینه قابل مشاهده اند.
6. و سرانجام تاریخ پردازی این افسانه از ویکی پدیا «به غیر از نسخه خطی از کتاب ابومخنف که در برلین نگهداری می‌شود و لارا وسیا وگلییری آن را تماماً معتبر نمی‌داند، مهمترین منابع در این زمینه، طبری و بلاذری هستند. روایات طبری در این زمینه به سه دسته تقسیم می‌شوند: روایاتی که در کتاب ابومخنف (مرگ ۱۵۷ هجری/ ۷۷۴ میلادی) و از شاهدان عینی واقعه نقل شده‌اند. روایات متعددی که هشام بن محمد کلبی نقل شده که اکثراً از ابومخنف (استادش) نقل شده‌اند. روایاتی دیگر از محدثان دیگر که اکثر اطلاع مهمی به دست نمی‌دهند. بلاذری همان منابع طبری را به کار گرفته اما آنها را خلاصه کرده و آن روایت‌ها را بزرگنمایی می‌داند و علاوه بر آنان روایت‌های دیگری نیز دارد. لارا وسیا وگلییری بر این باور است که تاریخ نگاران دیگر مانند دینوری، یعقوبی، ابن عبد ربیحه و غیره، اطلاع خاص دیگری به ما نمی‌دهند چون روایت هایشان را از ابو مخنف گرفته‌اند. »
یعنی هر چه داریم از ابومخنف داریم و ابومخنف ها هم در برلین زندگی می کند!!!! در حال حاضر معتبرترین سند داستان کربلا را کتاب «لهوف» سید بن طاووس متوفی 664 هجری می دانند و رهبرانقلاب هم چندبار این مطلب را مورد تاکید قرار داده است. ولی در همین کتاب می خوانید که در زمان کودکی حسین 12 فرشته هر کدام به شکل حیوانی نزد پیامبر آمدند و گفتند ای وای که این کودک را زمانی تشنه خواهند کشت! جالبی قضیه اینجاست که یکی از آن حیوانات اژدها بوده است! موجودی که هنوز هم کشف نشده است و باید از متخصص موجودات عجیب و غریب یعنی کورش کبیر کمک بگیریم. بطور خلاصه مطالب این کتاب آنقدر مهوع است که حتی یک کلمه ی آن را نیز نمی توان پذیرفت. از آنجا که مولف این کتاب را 600 سال پس از واقعه کربلا نوشته است باید پرسید این اخبار را از چه طریقی بدست آورده است. با توجه به داستان ابومخنف فاتحه این یکی نیز خوانده شده است.
جناب احترام, واقعیت موجود این است که تا همین 100 سال پیش هیچ سکونتگاهی در ناحیه موسوم به کربلا وجود نداشته است. بنا به اسنادی که بنیان اندیشان ارائه کرده اند, واقعیت این است که دلیل تراشیدن سفرهای قلابی برای ناصرالدین شاه قلابی به عتبات عالیات, عینیت بخشیدن به این اماکن در 130 سال پیش است. در حالیکه یک عکس هم از آن دیدارها موجود نیست. در این داستان حتی یک قدم هم نمی توان از افسانه به سوی حقیقت برداشت.
پاسخ:
در برخورد با ادعاهای مربوط به دست نووشته های قرون آغازین هجری هنوز هم پرسش عمده این است که با چه خطی نوشته اند؟ در جریان نشست پالایش اسناد علوم انسانی مصاحبه شونده غیر ایرانی می گفت جهان اسلام در دو قرن اخیر در خواب بوده و امروز بیدار شده. این فریاد پیروزی دست پروردگان بنیان اندیشی است که از تختگاه هیچ کس آغاز شد. همه جا پچ پچه های ضعیف و گاه به گاه پیشین به طوفانی از سئوالات گوناگون و در باب همه چیز بدل شده است. هل یستوی الذین...

 

 

 

 

 

آمون : اشاره بدینجاست :  

 

http://purpirar.blogsky.com/1392/08/25/post-4826/پخش-مستندی-از-تلویزیون-سراسری-ایران-در-باب-عدم-امکان-عبور-کاروان-کربلا-و-قافله-امام-حسین-از-صحرای-کربلا-و-بازتاب-بنیان-اندیشی

 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد